ÄLÄ OTA SITÄ !



                 SIIPIRIKKOINEN KEISARINVIITTA.(OMA KUVA) 

Eli mistä on kysymys? 
Kysymys on Ilmestyskirjan  ennustuksesta, joka vielä ei ole täysin toteutunut, monet ennustukset on jo toteutuneet, valmistelut on jo lähes tehty, on siirrytty maksu kortteihin, harjoiteltu sitä miten herkästi ihmiset ottavat piikin itseensä, mm. rokotus, siru on niin pieni että sen voi laittaa injektio neulalla, missä on kaikki sinun tietosi, ja kättäsi vilauttamalla maksat ostoksesi.

Tämä numero luku 666, joka on antikristuksen henki, mikä vaikuttaa nyt suuressa määrin, ja joka saa ihmiset ottamaan merkin oikeaan käteen tai otsaan
ILM.13:16
"JA SE SAA KAIKKI PIENET JA SUURET, SEKÄ RIKKAAT ETTÄ KÖYHÄT, SEKÄ VAPAAT  ETTÄ  ORJAT, PANEMAAN MERKIN OIKEAAN KÄTEENSÄ,TAI OTSAANSA."

Tuo merkki ei voi olla muu kuin mikrosiru, joka on jo tehty, on vain ajan kysymys milloin se laitetaan ihmiseen, joka haluaa sen ottaa, mutta tiedätkö että jos otat tuon sirun, olet silloin ikuisesti erossa Jumalasta,  ne jotka ei ota, luulen että heitä ei montaakaan ole, sillä jos et ota merkkiä, et voi ostaa etkä myydä mitään, et voi myöskään paeta, 
sillä sinut kyllä löydetään, ja seurauksena on marttyyri kuolema, mutta sekin olisi parempi kuin että olisit ikuisesti kadotuksessa.

TUOTA PIIKITYSTÄ HARJOITELTIIN PITKINÄ JONOINA KORONA -AIKANA.

Raamatun mukaan uudestisyntyneet uskovat eivät ole täällä maan päällä, kun tuo ennustus alkaa toteutumaan, puhutaan ylös tempauksesta, toinen otetaan ja toinen jätetään sanoo sana Luuk. 17:34,35.Elämme siis hyvin lähellä tuota aikaa, Raamatusta voidaan lukea kuin päivän uutista, kannattaa lukea Ilmestyskirjan 13 ja 14 luku. 

Myös viime vuodet on aurinko paahtanut kuumasti jopa tukahduttavan kuumasti, tähänkin löysin Raamatusta vastauksen, 

Eli: Enkeli vuodatti maljan aurinkoon, niin että se paahtaa ihmisiä tulellaIlm.kirja  16:8. 

Entä tämä kohta Raamatussa, mikä ei voi olla muu kuin lääkemyrkky.  Ilm.kirja 18;23 lääkemyrkky villitsi kaikki kansat, ja niin maan mahtavat kauppiaat rikastuivat. Jopa halveksittiin niitä jotka ei ottaneet tuota myrkkyä, ihmiset lietsottiin pelolla, miten helposti ihmiset uskovat ja sokaistuvat.

 Sodat on myös lopun ajan merkkejä, ja Raamattu ILMESTYSKIRJA puhuukin kolmesta Voi huudosta, kolmannen voi huudon alku on alkanut, suuret maat valmistelevat sota kalustojaan valmiiksi, SOTAJOUKOT menevät  Israeliin,  joka on selkeästi kerrottu Raamatussa. 

Raamattu kehoittaa katsomaan ajan merkkejä, yksi ajan merkki on Israel

Israel on uutisotsikoissa useasti, vaikka maailmassa muuallakin on mellakoita  ja konflikteja, NÄLÄN HÄTÄÄ, ihmismeri kuohuu, MANJÄRISTYKSET, KATASROFIT LISÄÄNTYY,  Ruoka  kallistuu koko ajan. 

 Ilm.6:6

Ihmisiltä otetaan rauha pois, se näkyy levottomuutena ja väkivallan kasvuna, ahdistuneisuutena, epätoivona, itsemurhina... ihmiset on sekaisin näiden mielettömien lakien takia, etenkin lapset ja nuoret, 

 mielenterveys järkkyy ja sitä myöden sairastuneisuus mielialalla on lisääntynyt, on isättömiä ja äidittömiä lapsia jotka jäävät aikuisten jalkoihin yksin, lapsilta on viety oikeudet. 

Tulee aika jolloin sanotaan "nyt on rauha, ei mitään hätää", ,,,silloin yht äkkiä tuleekin turmio..."

1 Tes.5:3 Todellista rauhaa ei tähän maailmaan koskaan tule, vain Jeesus on rauhan ruhtinas, ja voi antaa Rauhan, kun ihminen kääntyy hänen PUOLEENSA, ei tämän maailman herra rauhaa tuo Israelinkaan.

(OMA KUVANI)


Siksi tarkista elämäsi tilanne nyt, ja kutsu Jeesus sydämesi herraksi, niin saat rauhan ja levon sisimpääsi, pelko ja turvattomuus väistyy, ja sinä pääset iloitsemaan kaikista niistä lupauksista jotka on varattu sinua varten täällä ajassa, ja kun elämä joskus päättyy, pääset suureen hääjuhlaan josta 

Ilm.kirja kertoo.19.7-9 



 

Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle"Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat"

*****************************************************
Maailmassa on paljon Juutalaisvihaa, miksi,? yksinkertaisesti siksi koska Jeesus oli Juutalainen,   

" Nouse tälle Abarimin vuorelle, ja katsele sitä maata, jonka minä annan Israelilaisille"  

4Moos.27:12 ,  3 Moos.20:24,  4Moos.15:2 nuo kohdat eivät ole ainoat, vaan niitä löytyy kymmenittäin missä Jumala on sanonut aikoja sitten Israelin maan omaksi maakseen,...

Olen katsonut joskus elokuvan Exodus, yksi sykähdyttävin Raamatun kertomus on se, kun Israelin kansa lähti Egyptin orjuudesta, helppoa se ei ollut, monta kertaa Mooses pyysi faaraolta että hän päästäisi kansan lähtemään luvattuun maahan Israeliin, 5 Moos.1:8,  mutta monia vitsauksia Jumalan täytyi lähettää ennen kuin, 40 vuoden matka kohti luvattua maata alkoi,  jonka Jumala lupasi jo silloin antaa omalle kansalleen Israelille

Matkalla Israelilaiset saivat nähdä suurta Jumalan huolen pitoa, heidän kengät ja vaatteet ei kuluneet matkalla 5.Moos.29:4,

Jumala myös ruokki heidät mannalla, ja lihalla (viiriäisiä)Mooseksella oli aikamoinen tehtävä, Mooses ei ollut niin sanotusti erikoinen, pyhempi tai parempi kuin muutkaan Jumalan palvelijat, mutta Mooses oli kuuliainen, otollinen, nöyrä, ja uskollinen palvelija Jumalalle, tehtävä oli suuri, mutta Mooses ei itse nähnyt luvattua maata. 

5 Moos.34:4 Mooses oli kuollessaan 120 vuotias ja elämänsä kunnossa, ei edes näkö ollut häneltä hämärtynyt, niin Mooses kuoli ja Jumala hautasi Mooseksen laaksoon, varmaankin lähelle Israelin maata, olisiko Jordaniaan, koska Joosua  sai tehtävän lähteä viemään  kansaa Israeliin Jordanian yli, sanoen Joosualle että:" mihin vain te jalkanne astutte, se on teidän oleva

" Joosua 1:3 Jumala rohkaisi Joosuaa sanoen: 

" Ole vain rohkea, ja luja, älä arkaile, minä olen sinun kanssasi, Joosua 1:7 ja 1:6

2Moos.1:21" Katso Herra sinun Jumalasi, antaa maan sinun valtaasi, mene ja ota se omaksesi, niinkuin Herra sinun isiesi Jumala on sinulle puhunut, älä pelkää. äläkä arkaile"

JOOSUAA VARMAAN JÄNNITTI LÄHTEÄ VALTAAMAAN ISRAELIN MAATA, KOSKA JUMALA ROHKAISI JOOSUAA.

******************************************************

**MYÖHEMPI KIRJOITUS.**

TÄHÄN POSTAUKSEEN SOPII NYT LAITTAA UUTTA TIETOA TUOSTA SIRUSTA,JOSTA ILTALEHTI KERTOI.

KUULUISA  MIJARDÖÖRI  ELON MUSK RAHOITTI  SIRUN, JOKA LAITETTIIN IHMISEN AIVOIHIN ENSIMMÄISTÄ KERTAA, LUIN ETTÄ SIITÄ ON APUA NEUROLOGISIIN SAIRAUKSIIN KUTEN ALS JA PARKISON SAIRAUTEEN. 

LUIN MYÖS ILTALEHDESTÄ ETTÄ AMERIKOISSA ON TEHTY KOKEITA ENEMPIKIN IHMISILLE SIRULLA,  MINUN HÄLYTYSKELLOT ALKOI SOIMAAN NÄIN: 

SIRU JOKA ON NIIN PIENI ETTÄ SE ASENNETTIIN VERISUONEN KAUTTA, SEN AVULLA  IHMINEN VOI OHJATA ÄLYLAITTEITA. 

TÄMÄ ON ASKEL SIIHEN SUUNTAAN JOLLOIN SIRUN KÄYTTÖ LISÄÄNTYY, KUN SIIHEN VOI LAITTTAA TIETOA , SIIHEN VOI LAITTAA PANKKI TUNNUKSESI, SOS TUNNUKSESI, ASUIN PAIKKASI, NIMESI, PALJON TIETOA, JOLLOIN KASSALLA MAKSAMINEN HELPOTTUU.

TOTTAKAI SE TULEE KÄYTTÖÖN ENSIN NÄIN VIATTOMALLA TAVALLA KUIN ETTÄ JOKIN SAIRAUS HELPOTTUU SILLÄ, VOI EHKÄ HELPOTTUAKIN, MUTTA VÄHITELLEN SITÄ KEHITETÄÄN, KENTIES JO NYT KAIKENLAISEEN PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN. VAIKKA RAAMATTU EI PUHU SIRUSTA SUORAAN, VAAN SANOILLA:

 "SE SAA  KAIKKI LAITTAMAAN MERKIN OIKEAAN KÄTEEN TAI OTSAAN" ILM.13:16

MIKÄS MUU SE VOISI OLLA .?  ÄLÄ SIIS OTA SITÄ  !!


                           KUVASSA VESISTÖ TOHMAJÄRVI, KIRKON LÄHEISYYDESSÄ.  
                         


Kommentit

  1. vapaata keskustelua, jos joku eksyy tänne blogiin..-kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiaa kirjoitit, lopun aikoja eletään. On sotia, maanjäristyksiä, ja tauteja... Piti katsoa tuo 18. luvun jae 23, sitä en osaa yhdistää lääke-asiaan noin, mutta en tahdo ruveta väittelemään tällaisista. Sitä pedon merkkiä ei tosiaan pidä ottaa. Hätkähdyttävää oli jo 70-/ 80-luvulla kun tuli pikapankit tunnuslukuineen. Nyt on kehitys mennyt siinä asiassa huimasti eteenpäin, juuri sitä kohti mistä Raamattu puhuu. Alkaa varmaan olla pian valmista! Siunausta sinulle❤️

      Poista
  2. Kiitos kommentista, kysyin kahdelta älykkäältä sananjulistajalta tuosta korona lääkemyrkystä,
    niin he osoitti tuota Ilmestyskirjan jaetta 18:23, ennen sitä he oli itse ottaneet selvää mitä tuo jae tarkoittaa, kun 2 eri ihmistä kertoi samaa, niin uskon että se tarkoittaa juuri lääkemyrkkyä,
    eli molemmat selitti että velhoutesi sana olisi kreikan kielessä farmakeija,eli lääkemyrkky.
    se on totta että uskovat ihmisetkin voi mennä harhaan, ja hekin alkoivat karttaa toisia uskovia, eli
    "Sinun silmäsi on ruumiin lamppu. Kun silmäsi on terve, on koko sinun ruumiisi valaistu, mutta kun se on viallinen, on myös sinun ruumiisi pimeä.luuk.11:34
    tuossa Ilm.kirjan jakeessa puhutaan lampusta,
    ja jos ei ole lampussa öljyä, ei voida kuulla huutoa yljälle, eikä huutoa morsiamelle. srk.t tyhjeni, moni jäi tulematta takaisin, heng.elämä kylmeni.Vihollinen sai uskovat sokaistumaan, srk.:tien tila on huolestuttava, ei ole iloa, ei ole ylistystä, ei ole pyhän-hengen läsnäoloa, ei julisteta Jeesuksen veren voimaa, ei kuulu pelastus sanomaa, rakkaus on kylmentynyt, ei puhuta synnistä.
    poikkeuksia tietysti on, mutta yleisesti srk.tila on surullinen.
    Oli srk.tia jotka piti ovet avoinna koko koronan ajan, silti kukaan ei kuollut tai jos sairasti koronan, niin se oli lievä tavallinen flunssa, tämä on tieto.
    Hepr. 10:25
    Älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.
    Näin minä itsekkin olen tutkinut tuota Ilm.kirjan jaetta, ja olen saanut vastauksia sanasta.
    Ok. saamme pohtia ja tutkia sanaa, vaikka ei kaikkea ymmärtäisikään, tulkintojakin on monia,
    mutta Jumalan sana ei muutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanoit; "Jumala sana ei muutu". Se on ja pysyy, ja tekee sen mitä pitää, huolimatta siitä, mitä ihmiset siitä sanoo.

      Poista

    2. Kiitos kommenteista sheila ja metsäntyttö!
      Kannattaa lukea Psalmi 91 tai opetella se ulkoa."Joka korkeimman suojassa istuu, kaikkivaltiaan varjossa yöpyy"....ja luottaa tuohon psalmin sanaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

TERVETULOA KASTEPILVI BLOGIIN!

SUSI VIHATTU ELÄIN