PIENEN POJAN TARINA.7.11.2023

 


*Metsästä löytyi tämä kivi, jonka kuvasin, kun olin sienestämässä, johon on muodostunut sydän, ja joka puhuttelee minua Raamatun sanoin.* *

"Ja minä annan heille uuden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne, ja minä poistan kivi sydämen heidän ruumiistansa, ja annan heille liha sydämen" Hes.11:19

*Oli vuosi 1974, pojan nimi on Jarkko 9v. hänen äiti oli nimeltään Vieno ja isän nimi oli Niilo, ainut lapsi heidän perheessä,  vanhemmat on jo kuolleet, isällä oli alkoholi ongelmia, minkä vuoksi tuli avioero. 

Oli siis heinäkuu -74, Jarkko lähti isänsä kanssa junalla JOENSUUSTA kesäleirille TAMMISAAREEN,
Junassa Jarkko jutteli isänsä kanssa kesästä ja leiristä, 
isä sanoi Jarkolle että tulen sinut sitten hakemaan viikon päästä, mutta Jarkko sanoi isälleen ettei hän tule kotiin, 
lieneekö ajatus ollut se kun isä aina joi, ja äiti asui toisella paikkakunnalla.
 
Mutta eipä Jarkko osannut arvata sitä miksi hän sanoi niin ettei hän tule kotiin, isä kysyi Jarkolta että: "miksi sinä sanot niin"? ei Jarkko osannut sitä sanoa miksi. 

Heinäkuinen päivä oli aurinkoinen ja lämmin, leiriläiset olivat ulkona, myös leirinjohtaja, hän sanoi kaikille että kauemmaksi ei saa mennä, se on leirin sääntö. 

Osaahan 9-12 vuotiaat lapset jo totella leirin sääntöjä. Johtajan huomaamatta Jarkko lähti kuitenkin ympäristöä katselemaan, leirin johtaja ei sitä huomannut, mutta 2 poikaa huomasivat sen, pojat olivat 12 vuotiaita, he lähtivät seuraamaan Jarkkoa lähellä olevalle hiekka montulle, pojat alkoivat kiusaamaan Jarkkoa.
Jarkko oli pieni kokoinen, hiljainen ja hento,  kiusaaminen  muuttui järkyttäväksi teoksi, jolloin he tukehduttivat Jarkon hiekkaan, ja lopulta peittivät kuoppaan.
 
3 päivää Jarkkoa etsittiin, kunnes poikien omatunto alkoi kolkuttaa, eivät he saaneet rauhaa yöllä eikä päivällä, se oli Jumalan sormi mikä vaikutti pojissa, pojat tunnustivat tekonsa, ja heidän oli käveltävä sinne missä Jarkon ruumis oli. 


Tämä Jarkko poika oli minun serkkuni, enpä voinut arvata että näin Jarkon viimeisen kerran viikkoa aikaisemmin kun hänen elämä päättyi, 

2 kertaa seura lehti julkaisi Jarkon tapauksen, ihmettelen että siitä ei ole kerrottu kymmeniin vuosiin enää.
sydämestäni olen toivonut että nämä 12 vuotiaat pojat olisivat tulleet uskoon, koska Jeesus on jokaisen meidän syntimme sovittanut ristin puulla. 
sitä silloin mietin että miksi Jumala salli tämän tapahtua, vastaukseni on että Jumala säästi Jarkon tältä pahalta maailmalta, ja kun tiesin hänen taustan kotioloista, miten yksinäinen ja koulukiusattu Jarkko oli, tavallaan vanhempien onnettoman elämän takiakin, Jumala tietää koko elämämme alusta loppuun asti.

Kun Jarkko kuoli, enkelit kuljettivat Jarkon Jumalan paratiisiin, sinne missä ei ole mitään pahaa, ei mitään vääryyttä, 
eikä kuolemaa joka on meidän vihollisestamme viimeinen.
1Kor.15:26

 Enkelit viettävät aikaa taivaassa lasten kanssa ylistäen Jumalaa.
Matt.18:10 

Lapsissakin on se pahuus ollut jo sieltä asti kun Aatami ja Eeva lankesi syntiin, se on ihmisen perusluonteessa, se näkyy mm. koulukiusaamisena.
Raamattu sanoo: 

"Ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään joka etsii Jumalaa, kaikki ovat pois poikenneet, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet, ei ole ketään, joka tekee sitä mikä hyvää on, 
ei yhden yhtäkään, heidän kurkkunsa on avoin hauta, 
kielellänsä he pettävät, 
kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla, 
heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta, 
heidän jalkansa on nopeat vuodattamaan verta, 
hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan teitä he eivät tunne, 
ei ole Jumalan pelko heidän silmiensä edessä."Room.3:11-18.

Tuossa mainitaan kyykäärme, käärme on sielujemme vihollisen esikuva, eli paholainen jota saatanaksi ja perkeleeksi kutsutaan Ilm.12:9.
Mutta sydämeni ja sieluni kiittää ja ylistää siitä että Jeesus kerran polki rikki käärmeen pään, käärmeen häntä tekee tuhoa ja pahaa ihmisten keskuudessa, ja pahuus vain lisääntyy, koska saatana tietää että sen paikka on tulinen järvi, Ilm.20:14. 

Jeesus voitti kuoleman ja vihollisen vallan ristin puulla. Kun otat Jeesuksen sydämeesi asumaan, sinua ei kohtaa toinen kuolema, koska Jeesus voitti kuoleman.
Room.6:23 " Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on Iankaikkinen elämä Jeesuksessa meidän Herrassamme."  
Erikoisesti Jeesus haluaa kutsua yhteyteensä nuoria ihmisiä, ennen kuin he ovat sitoutuneet erik. mihinkään,  lapset ja nuoret ovat herkempiä vastaanottamaan kaikkea uutta. Raamattu sanoo: 
"Muista luojaasi nuoruudessasi, ennen kuin pahat päivät tulevat" saarnaaja 12:1

"Pelasta ne joita kuolemaan viedään, pysäytä ne jotka surmapaikalle hoippuvat" sananlasku 24.11

                       Olen varma että kerran saan nähdä Jarkon taivaan kodissa enkelien seurassa. Myös siskoni joka kuoli 37 vuotiaana 19v sitten, hän antoi elämänsä Jeesukselle lapsena.


                                       
                                                    KUKKA ON "PALAVA RAKKAUS."(OMA KUVA)
                                                     Saa kommentoida, kiitos!

Kommentit

  1. Todella surullinen tuo Jarkon tapaus! Mutta ne pojat, he ovat varmaan kantaneet elämässään myös kamalaa taakkaa siitä, että niin tuli tehtyä... Tulkoon Jeesus heidän Vapahtajakseen jos vielä ei ole niin tapahtunut! Ihana löytö tuo kivi. Kuin kuvastaisi Jumalan kestävää rakkautta....

    VastaaPoista
  2. Kiitos, jatkoin vielä kirjoitusta, kun jäi vähän kesken, oli jo puoli 2 yö kun kirjoitin. t.blogin omistaja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

TERVETULOA KASTEPILVI BLOGIIN! 21.2.2023

SUSI VIHATTU ELÄIN. 22.12.2023

ÄLÄ OTA SITÄ ! 24.4.2023